Gratis Halloween pynt/ effekter ....

Nå begynner Halloween å nerme seg. Det er sikkert mange som skal ha folk, som har begynt å planlegge alt. Å pynte til Halloween kan du gjøre så å si gratis, i hvert fall veldig billig. Jeg tenkte å dele noen tips til enkel pynt man kan lage til Halloween. 

De fleste har dette hjemme... 

Dette trenger du:

♥Saks

♥Do papir

♥Teip/dobbelsidig teip (kan brette vanlig teip for å få den dobbelsidig) 

♥Tusj 

♥Bomull eller bomulls pads 

♥Farget ark/eller hvit ark, som du farger selv 

♥Ballong 

♥Tomme blekkbokser (f.eks tomatbønne boks)eller tomme do ruller 

♥Konditor farge/blomstervann farge 

♥Sort tusj eller sprittusj

♥Et bånd eller tynt tau 

Nå trenger man ikke å lage alt jeg lager. Har du noe, å ikke ønsker å bruke penger, så bruke det du har.

For å lage de flate gresskarrene så klippet jeg ut en ujevn sirkel, fra et oranget ark. Deretter tegnet jeg trekanter som nese og øyne, med sprittusj. Munnen klippet jeg sikksakk på en, og tegnet på de andre. Blod dråpen klippet jeg ut fra et rødt ark (du kan også farge et hvit ark rødt). Bloddråpen limte jeg på med teip jeg brettet, så den ble dobbelsidig. Dusken på hodet klippet jeg ut av et grønnt ark, og limte på. 

Denne gravkisten klippet jeg til å teipet sammen. 

Jeg skrev R.I.P på do papir, å la i bunnen. Pluss litt bomull eller pads du har revet opp. Edderkoppen kan du klippe til å teipet sammen. 

Ballongen blåste jeg litt opp og tegnet på øyne, nese og munn med sprittusj. Så tegnet jeg "blod " på do papir med en tusj. Do papiret knøt jeg bare rundt. 

Blekkbokser er fine å ha. På den til høyre har jeg rett å slett tatt do papir å surret rundt, og festet det med teip. Knøt på et bånd og tegnet på øyner og munn. 

På den til høyre brukte jeg et gult ark og limte på boksen. Deretter tegnet jeg på den med sprittusj.(Du kan jo tegne på hva du vil på boksene) Deretter surret jeg do papir rundt på toppen og knøt det sammen bak. 

På boksen til høyre har jeg bare surret do papir rundt, festet med teip og tegnet på med sprittusj. På den til venstre har jeg brukt et Orange ark, som jeg har tegnet på med sprittusj og festet rundt med teip. På toppen klippet jeg litt så det ble hakkete. 

I disse bollene har jeg kun blandet blomstervann farge/konditorfarge med vann. Så la jeg oppi noen plastikk edderkopper.  Det er det ikke alle som har, men man kan bare klippe ut edderkopper å lime på glasset på utsiden f.eks. Eller har man en dukke så kan man ta av arm, hodet eller ben å legge oppi. Man kan også bruke plastikk mus, slange, ekle plast leker rett å slett. PS:DET KAN HENDE LEKEN BLIR FARGET, Å AT DU IKKE FÅR DET BORT IGJEN. 

Man kan også skrive ut bilder fra nettet med en printer, å klippe ut og henge på veggen, bord, dør, vindu osv... 

Håper at tipsene mine var nyttig for noen av dere. Hvis det var vanskelig å skjønne hvordan jeg laget noe, så er det bare å spørre. 

#halloween2017preps #pynt #gratis #hobby #fritid #oktober 

3 kommentarer

Victoria Larsen

02.10.2017 kl.12:51

Så utrolig kult og kreativt! :-D

kristine

02.10.2017 kl.12:55

Victoria Larsen: Hehe takk: )

diby

02.10.2017 kl.21:56

Så fine DIYs! Du har også en veldig fin blogg! Har nettopp startet med min egen blogg så hadde vært glad hvis du stakk innom:)

Skriv en ny kommentar

hits